Restaurant el Pi de Sant Just

Habitacions / Apartaments

Reserva aquí al millor preu!
En aquesta secció pots reservar al millor preu i escollir l'habitació exacta que vols reservar. Pots triar entre habitació o apartament, visualitzar-ne les fotos , els detalls , la capacitat i sol·licitar-ne la reserva.

(Lectura recomanada) Normativa d'ús i funcionament general de l'hotel

¡Clic a la icona PDF!

Avís important

La reserva de l'habitació o apartament que faci en aquest moment, no serà efectiva fins que el nostre departament corresponent li confirmi la disponibilitat d'aquesta.
Li recomanem llegir les normes de l'hotel abans de fer la sol·licitut de reserva
No s'accepten reserves pel mateix dia més tard de les 20:00h.

¿Com reservar?

Informació general
El nostre hotel compta amb 10 habitacions dobles i 3 apartaments, amb possibilitat de llits supletoris. Els apartaments tenen diferents capacitats detallades a continuació:
- Apartament núm. 25 (6 places ampliables a 8)
- Apartament núm. 31 (4 places ampliables a 5)
- Apartament núm. 32 (2 places ampliables a 4)
L'accés a totes les reserves es pot realitzar amb codis d'accès sense haver de contactar directament amb el personal de l'hotel.
¿Com reservar?
Visualitza les fotos de cada habitació que et pugui interessar.
Seleccioni al calendari la data d'entrada un cop escollida l'habitació que vol. Un cop escollida, li apareixerà un quadre de reserva i detalls que haurà de complimentar amb les dades necessàries.
Pagament
No és possible realitzar el pagament online al omplir el formulari pel fet que hem de confirmar-li la disponibilitat de l'habitació escollida.
Un cop finalitzat el formulari de reserva, la direcció de l'hotel es posarà en contacte amb vostè per donar-li les instruccions necessàries.
Ens comunicarem via trucada telefònica o SMS. L'import de a reserva s'efectuarà sempre abans de l'entrada a l'hotel.
Normes bàsiques
Normativa d'ús

1- L'Hotel el Pi no es fa responsable dels objectes personals que pugui perdre o espatllar durant la seva estança, guardi'ls a un lloc segur.
2- No està permès fumar a les habitacions, fer-ho pot tenir penalització econòmica.
3- El client haurà de facilitar una targeta Visa vàlida en concepte de garantia un cop materialitzada la reserva.
4- No està permès entrar a l'hotel cap classe d'animals.
5- No es poden rebre visites a les habitacions de persones que no tinguin reserva al mateix hotel.
6- Es podrà ocupar l'habitació a partir de les 13.00 h del dia de l'entrada, i s'haurà de deixar lliure abans de les 11:30 h a.m. del dia de la sortida.
7- Als espais comuns hi ha càmeres de seguretat amb l'única finalitat que es respectin les normes. En cap cas s'utilitzaran per a altres finalitats d'acord amb la llei de protecció de dades.
8- El robatori d'objectes com tovalloles, comandaments de TV, accessoris , etc., serà penalitzat i s'utilitzarà la targeta Visa facilitada en concepte de garantia per cobrar els imports pertinents.
9- Està prohibit cuinar i menjar a les habitacions, si vostè vol menjar alguna cosa, ho pot fer a l'espai comú de Vending preparat per aquestes tasques.
vending
Smoke
24h
no reception
wifi
Dog
codes
parking
1
No Internet Connection