Normes d’ús, funcionament i notes informatives de l’hotel.

 

 1. L’edifici de l’hotel del Pi de Sant Just inclou les habitacions, apartaments i zones comunes, si vosté busca un hotel amb servei de buffet i restaurant integrat , aquest no és el seu lloc.  Tenim un restaurant separat 50 metres de l’hotel que està obert de les 13:00h a les 17:00h per qualsevol cosa que pugui necessitar. El restaurant romandrà tancat els dilluns i dimarts no festius especials.
 2. L'hotel del Pi li garanteix les 24h del dia un telèfon d'assistència i /o informació per qualsevol dubte o necessitat que pugui tenir durant la seva estança. 
 3. L'accès a l'hotel és mitjançant codis personalitzats, això significa que no és necessari contactar amb cap classe de persona de l'empresa durant la seva entrada i/o sortida.
 4. L'Hotel el Pi no es fa responsable dels objectes personals que pugui perdre o espatllar durant la seva estança, guardi'ls a un lloc segur.
 5. No està permès fumar a les habitacions, fer-ho pot tenir penalització econòmica. 
 6. El client haurà de facilitar una targeta Visa vàlida en concepte de garantia un cop materialitzada la reserva. 
 7. No està permès entrar a l'hotel cap classe d'animals. 
 8. No es poden rebre visites a les habitacions de persones que no tinguin reserva al mateix hotel. 
 9. Es podrà ocupar l'habitació reservada a partir de les 13.30h del dia de l'entrada, i s'haurà de deixar lliure abans de les 11:00 h  del dia de la sortida. 
 10. Als espais comuns hi ha càmeres de seguretat amb l'única finalitat que es respectin les normes. En cap cas s'utilitzaran per a altres finalitats d'acord amb la llei de protecció de dades. 
 11. El robatori d'objectes com tovalloles, comandaments de TV, accessoris , etc., serà penalitzat i s'utilitzarà la targeta Visa facilitada en concepte de garantia per cobrar els imports pertinents.
 12. Està prohibit cuinar i menjar a les habitacions, si vostè vol menjar alguna cosa, ho pot fer a l'espai comú de Vending preparat per aquestes tasques.